Book blogger confession TAG


Не съм голяма фенка на книжните тагове, намирам ги за отбиване на номер, макар че съм правила и има някои наистина оригинални. Ако нямаш идея за публикация, пускаш таг. Благодаря на Гери за тага и, че се е сетила, че от доста време не съм публикувала (последните публикации не ги броим, не съм писала тук наистина дълго време и сега ме хвана музата).

1.Коя книга най-скоро не довърши?- Напоследък не чета много, защото не намирам точната книга. Започнах "Десет малки негърчета" на Агата Кристи, но не ми се чете такъв тип книга точно сега. И "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър не знам дали ще продължа някога. Харесвах такъв тип книги в девети клас, но пък никога не се знае.

2.Коя книга е твоето "сладко изкушение"?- Предстои да споменавам "Хари Потър" доста, така че това е първия път. Не мога да устоя и на книгите от "Кръвни връзки", "Малкият принц", някоя от кнгите на Сара Дж. Маас и предполагам от сега нататък на книгите на Стивън Кинг.

3.Коя книга би хвърлила в морето?- Само това не. Никоя книга, колкото и зле да е, не заслужава това. Равно е на престъпление за мен.

4.Коя книга си чела най-много пъти?- Не препрочитам книги попринцип. Ако съм го направила с някоя, то тя е била изключение. И добрия Goodreads идва на помощ: първите две книги от "Кръвни връзки", "Ангел с часовников механизъм" и поредицата "Изборът" съм ги чела два пъти. Но не те са най-четените ми книги, а "Мечо Пух". Като бях първи клас само това четох.

5.Коя книга не би искала да получиш като подарък?- Някоя от рода на "Как да станем богати", "Как да се впишем в обществото" и прочие.

6.Без коя книга не можеш да живееш?- "Хари Потър". Обичам всяка част от поредицата.

7.Коя книга те накара да плачеш най-много?- За да плача трябва да се разчувствам наистина. След седмата книга от "Хари Потър" бях в депресия накратко. Плакала съм и на други книги, но на тази най-много.

8.Коя корица не харесваш най-много?- Казват, че не корицата е важна. И е така. Но аз обичам, когато кориците на книгите ми са красиви, това ме подтиква още повече да прочета книгата. Но, разбира се, по-важно ми е съдържанието. Така е и с "Академия за вампири" и "Кръвни връзки". Кориците са ужасни.

*снимките са взети от Pinterest*
Коментари

Популярни публикации