Blogmas: Day 8 и 9


Никога не съм споделяла идеята за името на блога. Piece of Life за мен означава това да споделям частичка от живота си. Това беше и първоначалната цел на блога, исках да качвам неща, които ме вълнуват. И макар да има и различни постове от книжни, блога ми се превърна в книжен. Първото нещо, което качих беше ревю на Академия за вампири. Книгите са една част от моя живот. Има още толкова много неща и тези Blogmas постове изваждат наяве първоначалната идея за блога. Чрез тях споделям и част от живота си. За това толкова ги обичам.

Дано сте готови за още доза неща, които имам да кажа. Вчера се случи така че не можах да
публикувам пост и за това сега сливам двата дена. Петък е най-малко натовареният ми ден в училище и свършвам в 12:20. Първите два часа не правихме нищо понеже бяхме само 4 човека. А аз започнах книга! Уха! Отдавна бях хвърлила поглед на "Малки жени" и за сега съм на 5-та глава, но книжката е много сладка. Имам слабост към детски книжки, какво да се прави. Днес планирам да чета още. След това имахме заместничка по български език, която ни продиктува изразните средства, които винаги са ми били мъка и вече съм си казала, че трябва сериозно да се стегна и да ги науча. Следва час по английски. Или той беше преди българския, не се сещам. Училищната програма и тя ми е мъка. И последно имах скучен час по математика. Единствения предмет, който отписах изцяло, защото каквото и да правя по него не го разбирам. Дори с формули пред мен едва решавам задачата. В някой друг Blogmas пост споменах, че с една приятелка ходим у тях след училището. Вчера беше такъв ден, играхме Симс и направихме моя версия в играта. Накрая се оказах с близнаци, писателка и дори написах песен. А да и направихме мъжа на мечтите ми - ценител на изкуството, музикален и още една характеристика, която забравих. Доста играхме на Симс. А пък днес ходихме с приятелката ми да си вземе още едно допълнение към играта. Допълнението е за животни и трябва да ми направи версия на котката ми в Симса. Много сме диви.
По някое време още една приятелка се домъкна при нас. Тя трябваше да спи там и най-непланирано и аз се оказах вързана с тях. И не искам да разказвам подробно, но накратко те се лишиха от пица с месо заради мен и аз заспах към четири без нещо. Сега е 14:43, върнах се вкъщи преди час и нещо, изкъпах се, ядох. Намерих нови колани оставени ми от майка ми на леглото. От сто години се канех да си взема, но майка ми се е погрижила вместо мен за това. Не мисля, че скоро щях да си купя така или иначе.

Съботата ми е планирана много стриктно. Сега си тегля втори сезон на Stranger Things. Като се изтегли ще го изгледам. Новият ми любим албум е "How I Learned to Stop Giving a Shit and Love Mindless Self Indulgence". Играя и една игра, която играх около 10 годишна - Pandanda. Много сладка игра, убива време. Осинових си драконче в играта и сега чакам да се излюпи. Може да си намеря още някакво занимание по-късно, като това да чета или да спя. Имам нужда от почивка.


*снимките са взети от Pinterest*

Коментари

Популярни публикации