Blogmas: Day 22


Днешната тема на Blogmas до сега, може би, ми е най-любимата. А именно - разопаковането на лимитираната кутия Enigma Box. Една от темите за месец декември беше "Хари Потър", а ако ме следите би трябвало да знаете, че това е любимата ми поредица за всички времена. Тук може да видите Фейсбук страницата им и да поръчате ако някоя от бъдещите теми ви заинтругува.
+ насладете се на моите така "професионални" снимки.


Така изглеждаше кутията, когато я отворих или поне аз се опитах да я докарам до същия й вид, защото направих снимките ден след получаването й. Първото нещо, което хвана окото ми (очевидно) бяха двете поставки за чаши на Грифиндор и Слидерин. Малко ми е тъжно, че няма и на Хъфълпаф и Рейвънклоу; трябвало е да се обърне внимание и на тези два дома. Но разбирам защо са само на Грифиндор и Слидерин, те са по-известните и са с предимство заради войната помежду си (последното са думи на една приятелка; давам ти кредит ей). И все пак аз не получавам поставка на Хъфълпаф - моя дом. Иначе тези двете ще ми бъдат много полезни, защото аз така или иначе си нямах. Следва ключодържателя Хари, на който много се зарадвах, защото аз си падам леко луда по ключодържатели. Също така много обичам и значки и тези в кутията са мнго хубави (и най-сетне нещо на моя дом). А писмото ми до Хогуортс така и не дойде, но пък получих този билет за Перон Девет и Три Четвърти и май все пак някой е разбрал, че искам да уча в училището за магия. Останалите неща са калъфка за възглавница, на която честно казано не съм голям фен заради снимката, но пък на някой друг може да му е допаднала повече. Също така калъфката е с по-зеленикав оттенък и не знам защо камерата ми реши да го направи син. Също така с кутията получавате и своя собствена магическа пръчка (май наистина са разбрали за моите магически способности), но пък от нея съм най-малко доволна. Можело е да се справят малко по-добре с изработката й. И оставих най-любимите си неща от кутията за накрая - магнита за хладилник и плаката. Магнитчето има наистина много хубав дизайн и цитата, който е върху него е "Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light". А плаката ще го сложа до книгите си, когато в близкото бъдеще имам рафтове за тях.
За финал искам  да кажа, че съм доволна от нещата в кутията, въпреки че споделих леки забележки. Но пък аз съм един много претенциозен човек, на когото трудно му угаждат.


Коментари

Популярни публикации