Blogmas: Day 18


Много ми е интересно да чета Blogmas постове на блогърите или да гледам, Vlogmas клиповете на ютубърите, които следя, но на мен идеите ми бягат. Докато днес не попаднах на един коледен таг, в последствие загубих блога, от който го видях и сега го намерих пак от ето този. И междругото да споделя колко продуктивен ден имах - украсих си стаята най-сетне, написах ревюто си към "Гордост и предразсъдъци" и сега се чувствам освободена, и прекарах два часа в YouTube, Дори не разбрах че е минало толкова време. Това за един човек, който е прекарал последните дни в мързел си е доста задоволително. След като пубикувам този пост мисля да се захвана и с едно друго ревю. Също така съм се захванала с идеята да започна работа, което ще е малко трудно, защото нямам навършени 18. А сега преминавам направо към тага.

1.Кой е любимият ти коледен цвят?- Ако кажа само един цвят няма да съм аз, нали така? Избирам червеното и зеленото, това за мен е най-добрата цветна комбинация става ли дума за Коледа.

1.Кой е любимият ти коледен филм?- С риск да стана банална ще кажа "Сам вкъщи". Съжалявам, няма Коледа без този филм. Също така като по-малка много харесвах един филм с едни кученца - Santa Buddies.

3.Коя е любимата ти коледна песен?- Blogmas ден 15 беше свързан именно с любимите ми коледни песни. Ако се интересувате вижте го тук.

4.Най-предвидимата (очакваната) коледна традиция?- Украсата предполагам, раздаването на подаръците.

5.Истинско или изкуствено е дървото ти?- За жалост изкуствено. Много ми се иска да е истинско, като бях на 3-4 години на село имахме такова; баба и дядо специално ходеха за такова. Но живота му трае много кратко. Ако искате по-дълго време коледно настроение най-добрия вариант е изкуствено дръвче. И колкото и да харесвам истинското едва ли скоро ще го получа.

6.Пижама или шикозна рокля за коледната вечер?- Коледа е празник прекаран със семейството, радвате се на моментите заедно, смеете се, припомняте си стари спомени. Свързвам Коледа с удобството. Винаги прекарваме празника заедно вкъщи и за това по-добрият вариант за облекло е пижамата, за да ми е удобно, а и я свързвам с празника особено ако е от пухкавите.

7.Кога отваряш подаръците си - на Бъдни вечер или на Коледната сутрин?- Аз съм един човек, който не може да чака. Ако някой иска да ме накара да се почувствам като в Ада - нека ме накара да чакам дадено нещо. От както се помня отварям подаръка си на Бъдни вечер, дори дядо Коледа "идваше" тогава.

8.Вярваш ли в дядо Коледа?- И за да продължа отговора към предния въпрос - не. Беше много магично цялото това нещо, но спрях да вярвам на 7 някъде. И все пак дядо Коледа все още ми топли душата сетя ли се или ако гледам подобен филм.

9.Какво е коледното ти желание?- Колкото и клиширано да прозвочи, нямам такова. Имам си всичко, всичко, от което се нуждая е до мен. Чувствам се щастлива. И все пак, както майка ми казва "Нека има здраве!". А ако говорим за материален подарък искам бас китара. Само това. (и все пак искам да работя, за да изкарам сама парите за нея)

10.Правила ли си някога джинджифилова къщичка?- Не, но пък съм правила джинджифилови човечета. Пробвах ги миналата година и тази пак ще правим, надявам се да ни стане традиция, а и да я прехвърля и в бъдещето ми семейство един ден. Малко по-късно открих колко вкусни са тези сладки и колко обожавам аромата в кухнята, когато са в процес на приготвяне. Ухае на Коледа.

11.Каква е мечтаната ти коледна дестинация?- Като човек, който не понася студа (буквално не
понасям, не мога да мисля когато ми е студено) изненадах и себе си, когато разбрах, че това е Ню Йорк. Града изглежда вълшебен по това време на година и много искам да го посетя някоя.

12.Кое обичаш повече - да даваш или да получаваш подаръци?- Всеки обича да получава подаръци, включително и аз. Но винаги съм обичала и емоцията в това да избера нечий подарък и удоволствието, след като получателят го отвори.

13.Можеш ли да изброиш всички елени на Дядо Коледа?- Така, нека опитаме. Рудолф...и пoсле кой беше? Е, провалих се.

14.Какво е любимото ти коледно ястие или лакомство?- Сърмите! Сърмите и само сърмите! А за лакомство ще кажа джинджифиловите човечета.

15.Професионалист ли си в опаковането на подаръци или се проваляш гръмко?- Ако искате пост на тема "Как ДА НЕ опаковаме подарък" само кажете.


И сега дойде врмето да тагна някой. Ако все още не са го направили, ще се радвам да го направят Герганадругата Гергана и bookcyber.

*снимките са взети от Pinterest*
Коментари

  1. Благодаря за тага! Следя постовете ти с интерес, още само седмица от Blogmas!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха, радвам се, че някой следи тези (скучни) постове. И аз следя твоте да знаеш :D Аз се привързах малко или много към тези постове. Създадох блога, за да споделям неща от живота си и Блогмас постовете го постигат.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации