Blogmas: Day 15


Здравейте и в днешния ден от Blogmas! Случи се неочакваното - най-сетне седнах да напиша пост като хората, не само отгоре-отгоре ей така да отбия номера. Няма кой знае какво ново да споделя, така че смятам направо да мина на днешната тема - любими коледни песни. Ако ме следите би трябвало да знаете, че музиката е една неразделна част от живота ми. Попринцип не слушам кой знае колко коледни песни, защото го правя само през декември, но пък си имам някои без които не мога. Но пък сега ще се поровя и може да намеря повече, отколкото предплагам.

Ето това е любимата ми Линдзи (втората любима Линдзи), която само с една цигулка успява да ме докосне. Честно казано коледния й албум, който издаде наскоро ми е любим, точно защото свързвам този вид музика с празниците. Насладете се и на този толкова красив клип.


Наскоро така любимата ми певица Аврил издаде този коледен кавър, който не е много в нейн стил, но аз се радвам да чуя нещо ново от нея. С нетърпение очаквам новата й музика, която трябва да излезе догодина.
И ето ви кавър на една от най-известните коледни песни. Не е перфектен, но се е получило много добре според мен. Междудругото да си се рекламирам: ето ви таг свързнам с групата, който направих преди време. (ще вмъкна Пухчо, човека, който трябва да разбере ще си го разбере)И тази песен всеки я знае, не е нещо ново. Но ми е една от любимите.
За жалост миналата Коледа се сбогувахме с Джордж Майкъл, но тази песен винаги ще остане в сърцата ни:
Тази група ми е една от любимите:                                                      И ще завърша с тази класика:

*снимката е взета от Pinterest*
Коментари

Популярни публикации