Blogmas: Day 12, 13 и 14


Започването на Blogmas беше много вълнуващо. Това да се опитам да го направя перфектно - не толкова. След няма и половината месец открих, че предпочитам съня пред блога и, че нямам теми, на които да говоря. Или прекалено ме мързи да напиша пост. Днес сливам три дни в един пост. Истината е, че не сте изпуснали кой знае какво. Но нека се върнем отначало.
Вторник мина като понеделник - в правене на нещо. Е, все пак си догледах втори сезон на Stranger Things, защото понеделник не можах (съня бил важен казват). И съм обсебена от този сериал. Майка ми реши да го започне и покрай нея ще го изгледам на ново. Не че имам нещо против. А аз не съм човек, който гледа много филми и сериали. Доскучава ми по някое време, трудно ми грабва вниманието. Какво друго правих във вторник? Освен, че след това прекарах около два часа в мрежата, търсейки неща за сериала. Някак трябваше да прекарам времето си все пак. И да излея някъде мъката, че трети сезон е чак 2019 година. 2019! Тогава ще се върна към този пост, знам го. Останалото време от деня не беше кой знае какво. Живота ми не е вълнуващ, казах ви го отдавна.
Вчера пък след училище ядох (колко неочаквано), отново интернет и спане. Колко вълнуващо, нали? Не сте пропуснали нищо, наистина. Два дена в правене на нищо. Не е като да нямам книга, която да чета, след това да започна "Под Игото", защото януари имаме класно върху нея или пък да уча по история, защото скоро трябва да имаме тест. Но не. Аз не правя нищо от това. Нищо няма да стане, като "се надявам събота и неделя да уча". Ще видя до къде ще стигна така. Пределно ясно ми е, че няма да оставя точно предметите, които са ми важни. Например математиката тотално съм я отписала. О, сега се сетих, че януари имаме тест и по нея. Какъв пост е това, кара ме да се сещам неща, които не искам.
А днес също не правих кой знае какво. След училище отидох с една приятелка на зъболекар. После минахме на бързо през тях, уж за да играем Симс, но компютъра й отказваше да пусне играта. Чакахме 30 минути да се освободи място от една папка, но не. Мечтите ни се съсипаха. Все още не сме украсили за Коледа. Вече серизоно казвам, че ако не утре, то събота ще извадя украсата. Сега мисля да се къпя, да чета малко и да лягам. Утре трябва да ставам рано.

Тази песен я знаех преди сериала, но сега любовта ми към нея отново се завърна:

И сега това видео може да се стори малко лудо за някои. И не че се хваля, но девети клас се събрахме с едни и се научихме да крещим така ;)

*снимката е взета от Pinterest*


Коментари

Популярни публикации