Blogmas: Day 1Първо, мисля, че е редно да обясня отсъствието си през последните..колко? Два-три месеца? Някъде там. Като погледна към запустелия ми блог ми дожалява, честно. Но за това е Blogmas, да си върна мотивацията. Имаше няколко причини, поради които не писах и те може да ви се сторят клиширани, но каквото такова. Първото и най-важното е, че нямах желание за четене и писане. От септември до сега сигурно съм прочела най-много три книги. Имах нужда от малка почивка от моето си местенце. Не искам да ми се превръща в задължение това да пиша тук. Искам да публикувам, когато имам желание и мотивация. Иначе цялата идея за блога ми отива на вятъра. Второ, нямах време. Много жалко звучи, наистина, но е вярно. Ти иди и разбери, че аз имам социален живот. И аз не го знаех. Бях заета с училище. 11-ти клас съм и това е "последата ми свободна година" докато не дойдат изпиите и реалния живот. Искам да й се порадвам. И последната трета причиа е, че нямах лаптоп до преди час. Хард диска му изгоря и го дадохме на ремонт след месец някъде. Пиша този пост веднага, след като пуснах лаптопа, защото искам да го публикувам сега понеже след още малко и отново социалния ми живот ще се обади.

А какво очаквам от Blogmas? Да се проваля може би. Не се шегувам, но не знам ще ми стигне ли времето да публикувам всеки ден. Но имам мотивация, а това е важно! Ще опитам да пускам постове, но искам да се получат наиситна добре, а аз върша нещата доста бавно. Нямам планове за останалите дни за блога, ще публикувам каквото ми хрумне на деня. Винаги съм била импулсивна и не правя планове понеже после всичко провалям. Е, това беше моето малко обяснение за отсъствието ми ако въобщае някой чете този блог. Обещавам да се постарая да му вдъхна коледно настроение, защото ако не съм споменала това е любимото ми време от годината.

А ето и едно поздравче от мен. Много коледно, знам. От сега се провалям. А да, и може тази група да не е за вкуса на всеки, но пък на мен страшно много ми харесват.


Коментари

Популярни публикации