Fan Art: Фантастични Животни и Къде Да Ги Намерим


Днес, 1-ви септември, 2017 година, епилога в "Хари Потър и даровете на смъртта" става реалност. Разбира се, осъзнавам че това не е наистина, но за феновете тази дата е много важна и стотици фенове са се събрали на Перон 9 и 3/4 в Лондон, за да отбележат момента. И аз, като една голяма, побъркана фенка ще отбележа този момент в блога си.

След като направих такава публикация свързана с Хари Потър няма как да пропусна и Фантастичните животни. Филма много ми хареса и Нют е новия ми любим герой. Бях много развълнувана да изгледам филма и ето ме сега тук, споделяйки фен артове, които са ме впечатлили.
Публикацията за Хари може да видите тук.
И отново - снимките съм ги събирала доста време и не помня точно от къде са, така че ако има инициали върху фен арта супер. Ако не.. Ами сами са си виновни, да са си сложили.


                    Започвам с любимия ми фен арт на главняи герой Нют Скамандър. А и е от Хъфълпаф, моя дом - какво по-добро от това?


                      Някой помни ли тази сцена? Беше уникална... А и много ми хареса как са напаравили очите на Нют.

Този вид фен артове са много забавни и са ми любими. Има няколко такива и трябва да ги потърсите и останалите. Едно от любимите ми неща е как Нют се нарича "мама", когато говори с животните си. Ще завърша публикацията си с този много хубав фен арт, който изобразява едни от най-главните действащи лица във филма. Не искам да развалям изненадата на хората, които все още не са гледали филма и ще ви кажа - хора, гледайте го. Няма да съжалявате. Знам, че този път публикацията ми беше кратка, но сякаш е по-добре така. Предния път се олях честно казано.

Коментари

Популярни публикации