End of the Year Book Tag (2017)

След като направих Mid-Year Book Freak Out Tag този ми се стори като продължение, също ми хареса толкова много и реших с този пост да живна малко блога понеже го изоставих за известно време.
Видях тага от Мария.

1.Има ли книги, които започна тази година, и все още трябва да завършиш?- Има за жалост. В момента съм изпаднала в един от поредните ми книжни застои и не мога да завърша Гордост и предразсъдъци. Четирите цвята на магията не ми е толкова интересна колкото очаквах, но съм си казала, че ще я завърша. А най-големия ми срам е, че от март бавя Истории от академията за ловците на сенки. На трета или четвърта глава съм, като последно я отворих през юли.

2.Имаш ли есенна книга, която да те пренесе в края на годината?-Честно казано свързвам книги единствено със зимата и лятото. За есенния сезон не съм се замисляла, но корицата на Сезонът на злополуките ми крещи есен. Не съм чела книгата, нямам никаква представа през кой сезон се развива, но аз ще се сещам за есента щом зърна тази книга. Добре, че беше този таг та да се замисля.

3.Има ли предстояща книга, която все
още очакваш?-И двете са на Сара Дж. Маас. Чакам Егмонт да издадат Двор на крила и разруха още от началото на годината. Първо беше за насрочена за май, след това септември, сега пък през ноември. Късмет ще е да я получим до края на годината. Чакам и Tower of Dawn, но нея ще я издадат другата година. Дано.

4.Кои са трите книги, които искаш да прочетеш преди края на годината?-Първата определено е Гордост и предразсъдъци, която ми е доста интересна и само чакам желанието за четене да се завърне. След това съм си подготвила Книга на тайните. И не на последно място Повелителят на сенките. Може би е по-умно първо да завърша Истории от академията за ловците на сенки, но не го виждам в близкото бъдеще.

5.Има ли книга, която смяташ, че все още може да те шокира и да се превърне в любимата ти книга за 2017-та?-Любимата ми поредица, а не книга
се превърна Хари Потър. Ще си остава на първа позиция винаги. А ако говорим за самостоятелен роман това трябва да е Гордост и предразсъдъци. Наистина предчувствам, че ще ми стане любима стига да се наканя да я дочета. За сега съм на 13-та глава и действието ми харесва.6.Започнали ли сте вече да правите планове за четене за 2018г.-Мисля, че тогава ще прочета Острието на асасина. Да, прекалено далеко, но мисля, че така ще се стекат нещата. Ще е началото на годината понеже тази поредица ми напомня на зимата. През следващата година ще прочета и Истории от академията за ловците на сенки. Надявам се.

Коментари

Популярни публикации