reading habits #1

Не знам как се казват тези видове постове за това поставих първото заглавие, което ми хрумна.

1.Когато сме на най-интересната част от книгата, в момента е най-важната битка, главния ни герой се бори за живота си, а някой ще се появи, за да ни разкаже как е минал деня му. Добре, може да изчакаш няколко минути, час, ден, седмица.

2.Чувството да не можем да си избием дадена книга от главата.

3.Когато не можем да спрем да говорим за тази книга дни наред и на приятелите ни им писне да чуват думите ни и да виждат как устните ни се мърдат.

4.Аромата на новите книги.5.Чувството, когато сме си купили книга, прибираме се бегом до вкъщи и не можем да й се нарадваме.


 5.Когато даден герой, който не харесваме развали важен момент в книгата. 6.Когато не можем да си поемем дъх от смях.


7.Моментът, когато някой ни се изсмее, че четем. Не четеш? Добре. Остави ме намира. Нека аз имам въображение и намирам нови приятели в лице на героите, а ти не.

8.Когато препоръчаме книга и тя се хареса на дадения човек.
 

 9.Някой ни вижда, че четем. Идва при нас и ни попита за какво се разказва в книгата. Ние трябва да се престорим на любезни, а вътрешно искаме да ни остави на мира.

 10.Когато ни попитат защо четем.


11.Моментът, когато някой нов филм стане популярен и ти кажеш, че си чел книгата и не искаш да отидеш на кино за филма. И някой попита "Ама то е по книга?".

12.Когато любимия ти герой умре.
13.Когато влезеш в книжарница и не можеш да излезеш с часове.
 


14.Или нямаш търпение да си тръгнеш от там, само защото ти се плаче от мисълта колко много книги има, а с колко малко пари разполагаш.

15.Когато някой се чуди защо предпочиташ библиотеките.Коментари

Популярни публикации